När jag växte upp brydde jag mig inte så mycket om skönhet, smink eller mode.

Det 31-åriga bombnedslaget Gal Gadot är just nu aktuell som Wonder Woman i storfilmen Batman v Superman – men även som Gucci Fragrances nya, bildsköna ansikte. Plaza Kvinna bad Gal att dela med sig av sina personliga skönhets­hemligheter!

 

AV SUSANNE BARNKKOW OCH 12 MILIA KLANG

Hur ser din dagliga hudvårdsrutin ut?

– För mig är det viktigt att hålla huden ren och återfuktad! Så jag är noga med rengöringsprocessen och använder en bra återfuktande produkt i ansiktet. Jag brukar även lägga en ansiktsmask emellanåt.

Använder du smink dagligen?

– När jag jobbar gör jag självklart det, men inte alltid när jag är ledig.

När började du först intressera dig för skönhet?

– När jag växte upp brydde jag mig inte så mycket om skönhet, smink eller mode. Det var först när jag började jobba som modell och skådespelare som jag kom i kontakt med den världen och blev mer medveten och intresserad.

Hur ser din relation till dofter ut?

-Jag älskar parfymer! Redan när jag var liten kan jag komma ihåg att jag roades av att utforska nya dofter och parfymer.

Hur skiljer sig din vardagsmakeup från din kvällssminkning?

– Det är faktiskt ganska enkelt att svara på då jag är av uppfattningen att less is more. Med utgångspunkten att jag inte gillar att bära så mycket smink väljer jag att antingen lägga lite extra fokus ögonen eller läpparna. Om jag väljer läpparna använder jag ett färgglatt läppstift – helst rött eller burgundy – och är det mina ögon adderar jag en effektfull ögonskugga.

Vad är skönhet för dig?

– För mig är inte skönhet bara hur någonting ser ut. Det handlar också om hur man är inuti och handlar mot varandra – det är vackert att göra snälla saker mot andra människor.

Hur tar du hand om ditt ansikte när du är riktigt trött?

-Jag dricker en massa vatten, rengör och äterfuktar! Om jag är riktigt trött gör jag gärna en syresättande ansiktsbehandling.

Om du bara fick ta med dig en produkt till en öde ö, vilken skulle det vara?

– Det skulle vara Gucci Bamboo-parfymen – då kommer jag i alla fall lukta gott!

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*