10 skönhets nyheter

ATT HÄLLA KOLL PAI AUGUSTI

  1. SMITH & CULT

Med ett utbud på 35 olika nyanser och en ursnygg design tar nu det amerikanska nagellacksmärket Smitfi & Cult plats på den svenska marknaden! Lacken har en 5-free-formula, vilket innebär att man hoppat över fem miljöfarliga kemikalier, och har prytts med namn som Stockholm Syndrome, Above it All och Psycho Candy – namn som är inspirerade av grundarnas egna liv. Säljs på NK och utvalda salonger för 239 kr,

  1. FUKTBOOST

Med en underbar doft och en gelformula fullproppad av hyaluronsyra ger den här härliga masken vår hud en riktig fuktboost! Du applicerar bara ett tunt lager på rengjort ansikte och hals och låter sedan huden absorbera masken under tre minuter. Perfekt att använda före din övriga hudvård när din hy känns trött och torr. Hydramemory Mask, 395 kr, ComfortZone.

  1. GENUINE GLOW

Vackra skådespelerskan Gabriella Wilde är frontansikte för Estée Lauders senaste satsning Genuine Glow. Produkterna har en oljefri, vattenbaserad formula som sfapar en glansfri glow som låter den inre skönheten f/sa igenom! kollektionen hittar vi bland annat ert cremerouge för både läppar och kinder, ett eye balm med primereffekt samt en färgad läppolja. Serien säljs exklusivt på Kicks.se. Pris: 220 – 395 kr.

4.YSL BROW PALETTE

Den här lyxiga ögonbrynspaletten från YSL har allt vi behöver för att skapa riktigt snygga bryn! Paletten innehåller en vinklad borste samt tre hög-pigmenterade nyanser som kan mixas för att få till den perfekta färgen. Pris: 495 kr. !>

5.HEAD & HAIR HEAL

Svenska Maria Nila har tagit fasta på det faktum att en hälsosam hårbotten producerar ett starkare och friskare hår. Deras senaste färgbevarande produktserie stimulerar nämligen hårväxten och motverkar håravfall, torr hårbotten och mjäll med hjälp av ingredienser som Aloe Vera, Vitamin E och aminosyror. Vi älskar både doft och känsla och låter med glädje de nya produkterna flytta in på våra duschhyllor. Pris: 249-279 kr.

  1. LÅNGVARIG FUKT

Nu kan vi som inte får rätsida på vårt torra hår andas ut. Kerastase senaste serie Nutritive Magistral ger nämligen långvarig fukt till även det torraste håret. Den fantastiska produktserien med en underbar doft ger vårt hår ett helt nytt liv utan att tynga ned det! Ett extra plus är att alla produkter innehåller värmeskydd. Pris: 279-349 kr.

  1. TONYMOLY

Vi blir lite fnittriga över den förvirring som en skönhefsprodukt som både ser ut och doftar som en frukt kan skapa – men vi gillar det starkt! Koreanska Tony Moly lanserades nyligen på Sephora i Sverige och vi har redan hunnit bli frälsta av deras lekfulla och härliga hudvårds-produkter. Pris: läppbalsam 90-1 10 kr, Egg Pore Silky Smooth Balm Primer, 165 kr.

8.POWERCELL

Det senaste tillskottet i Helena Rubinsfeins serie Powercell heter Urban Active Shield SPF30 och är utvecklad för att skydda mot de prövningar som en hud i storstadsmiljö kan utsättas för. Den väldoftande aemen hjälper huden att återhämta sig, reducerar rynkor samt ökar spänst och fasthet och vi älskar att den lägger sig som ett skyddande sidentäcke över huden. Pris: 695 kr.

9.NY LYSTER

Stressad, grå och livlös hud? Du kan vara lugn -nya Charcoal Rescue Masgue från Dermalogica ska nämligen råda bot på just detl Med ett innehåll av bland annat aktivt kol, vulkanaska och chilensk vildmynta djuprengör, lugnar och exfolierar den vår hud och lämnar den med en ny lyster! Pris: 555 kr.

10.CODAGE

Franska Codages produkter riktar sig till män och kvinnor i alla åldrar och är framtagna för olika typer av hudproblem. Genom att mixa de olika serumen får man fram sin egen personliga kod, därav namnet. Vi är extra förtjusta i konceptet Prescription by Codage som innehåller en komplett hudvårdsrutin i miniformat! Pris: 830 kr.

 

955f52fd55262cd1e4df925b32e5104a_2048x2048 1000x1000 1217mebkb 1374-bv 1374-fv-2 1429-bv 1429-fv 1434-bv 1434-fv-2 1445-bv-alt 1445-fv-2 1783 1796 7015-bv-2 7015-fv-3

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*