4 saker du måste veta om dejtingappar

Känns det som att alla lyckas hitta kärleken genom att swipa höger medan du inte ens kan få någon att skriva „hej”? Här är fyra sanningar om dejtingappar att komma ihåg när du sveper fram i kärleksdjungeln.

 

#1DU AR INTE DINA MATCHNINGAR

Visst är det en rejäl självförtro­endeboost när du matchar med den där halvkända personen eller snyggingen du har haft en crush på sedan högstadiet. Men att basera hur mycket du är värd på hur många matchningar du lyckas få… Just don’t. Du är så mycket mer än dina Tinder-bilder.

#2 DU BESTÄMMER

Helt plötsligt slutar ditt livs kärlek, i alla fall sedan några veckor tillbaka, att svara. Du ser att hen är inloggad, på jakt efter nya byten och du börjar tänka på vad du gjorde för fel. Sluta redan där. Allt du behöver tänka över är: gillar du personen i fråga? Det är det enda som är viktigt – och inte om hen gillar dig. Flytta fokus, vännen.

#3 DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA

Vi har alla undrat hur folk (japp, särskilt snubbar) verkar kunna stänga av sina känslor från en dag till en annan för att sedan swipa vidare i livet. Ibland önskar vi att vi kunde göra likadant. Men hur kul vore det att inte kunna känna någonting? Det är top­parna och dalarna som får oss att känna att vi lever.

#4 DU KAN SLUTA NÄRSOMHELST

Varje matchning som du tycker verkar gullig hör bara av sig efter klockan tre på helgkvällar och du är snart nära att ge upp det här med kärlek. Kanske är inte dejtingappar rätt forum om du faktiskt vill träffa någon som ger dig mer än så? Lyft blicken från mobilen och se sommarens möj­ligheter ligga som ett smörgås­bord framför dig. Lycka till!

 

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*